Május 10-től újra elérhető a Dunakanyar napijegy!

2024.05.10 11:17

Itt a tavasz, mozduljunk ki a szabadba. Annak érdekében, hogy Börzsöny és a Pilis tájainak felfedezéséhez se kelljen autóba ülnünk, a Dunakanyar napijegy rendkívül kedvezményes lehetőséget kínál. A térség közösségi közlekedési szolgáltatóinak évek óta tartó sikeres együttműködésének köszönhetően egyetlen jeggyel elérhetőek ezek a népszerű kirándulóhelyek.

A Dunakanyar napijegy adott naptári napon érvényes turisztikai jegy, mellyel Budapestről vonattal és autóbusszal közelíthető meg a Dunakanyar, a Pilis és a Börzsöny, emellett tavasztól őszig, a hajózási szezon ideje alatt egy kiválasztott dunai hajójáraton is utazhatunk a térségben.

A Dunakanyar napijegy továbbra is 2499 Ft, a családi napijegy ára pedig 6999 Ft. A Dunakanyar napijegyet a MÁV-START csatornáin lehet megvásárolni: vasúti pénztárakban, menetjegyirodákban, jegykiadó automatákból és a MÁV applikációból. A jegykiadó automatákban a „Helyi termék”, az applikációban pedig a „Napijegyek és helyi jegyek” menüpontból érhető el a napijegy. 

Fedezzük fel közösségi közlekedéssel a Dunakanyar nevezetességeit!