Hírek, események

A közösségi közlekedést népszerűsítették önkéntes túravezetőink a Kéktúrázás Napján

A MÁV-VOLÁN-csoport a Kéktúrázás Napja alkalmából az idén három túraszakaszt is „örökbe fogadott”. A Magyar Természetjáró Szövetséggel (MTSZ) való együttműködés keretében kollégáink közösségi közlekedési tematikájú túrákat vezettek október 14-én.

A környezetkímélő közlekedést népszerűsítettük az Európai Mobilitási Hét programjain

Az előző évekhez hasonlóan idén is aktív szerepelt vállalat a MÁV-VOLÁN-csoport a szeptemberi Európai Mobilitási Hét alkalmával.

Vidáman indult a nap a Bringás Reggelivel

2023. szeptember 19-én a MÁV-VOLÁN-csoport tagvállalatai, a MÁV Zrt., a MÁV-START, a Volánbusz és a MÁV-HÉV ismét reggelivel vendégelte meg a bringásokat.

Fesztiválozz környezettudatosan, használd a közösségi közlekedést!

Ez a nyár végre ismét jobbnál jobb programokban bővelkedik az ország minden pontján. Nem kell azonban autóba ülni ahhoz, hogy eljussunk ezekre a helyekre. Számos rendezvény helyszíne elérhető kedvezményesen a közösségi közlekedés járataival, amelyek az eseményhez igazítják a menetrendeket is.

Olyan generáció nő fel, akikre lehet építeni

Kollégáink idén is ellátogattak önkéntes óraadóként iskolákba, ahol a zöld közlekedés fontosságára hívták fel a diákok figyelmét. A fenntarthatósági nevelés jelentőségéről, a vasúttársaság felelősségéről beszélgettünk velük a június 5-ei környezetvédelmi világnap alkalmából.

Fókuszban a zöld közlekedés

A IV. GreenTech Zöld energia és Fenntarthatóság Szakkiállítás és Konferencia idén május 25-26-án került megrendezésre Zalaegerszegen, amelyen a MÁV-Volán-csoport is képviseltette magát.